• Glas en montage

Glas projecten

< Overzicht

Glas projecten

Wij zijn voor een groot gedeelte van onze tijd bezig met montagewerkzaamheden op grote glasprojecten. Momenteel veel voor Interior Glassolutions BV uit Veenendaal.
Dit bedrijf is, zoals de naam al verklapt, toonaangevend in het leveren en monteren van allerlei glassystemen voor met name interieurtoepassingen. Nieuwsgierig? Check dan de website www.interiorglassolutions.com en bekijk de mogelijkheden.

Waar je het niet echt verwacht hebben we de afgelopen 12 maanden ontzettend veel glas voor IGS gemonteerd in de ondergrondse stations voor de uitbreiding van de Amsterdamse Metro, de nu al befaamde NoordZuid Lijn. Werkelijk een megaproject, waar we met trots zeggen ons steentje bij te dragen.
Het uiteindelijke resultaat wordt prachtig!

We zijn bedreven om projectmatig allerlei beglazingen aan te brengen, of het nu gaat om hardglazen deuren en puien, isolatieglas , glazen U-balken (Linit of Reglit), spiegels, of glas in stopverf; het maakt eigenlijk niet uit, we doen het.

Omdat het werken met glas steeds zwaarder en ingewikkelder wordt, maken we steeds meer gebruik van machinale hulpmiddelen. Ook deze machines bedienen wij zelf, van glasrobot tot minikraan, geen enkel probleem...

Details

Bijgewerkt voorjaar 2017

Diensten

Copyright 2019 - Alle rechten voorbehouden

Contact

Dijk-Montage Edam
Grootwesterbuiten 20
1135 GK Edam

Alle contactgegevens